Spinning bij Lifestyle Center Meppel

Spinning is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van onze populairste programma's. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training. 

Je werkt aan je conditie op je eigen niveau. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Bij ons fiets je op de nieuwste en meest geavanceerde spinning bikes.

 

De BODY BIKE® Indoor Cycling app is een app om je persoonlijke prestaties bij te houden.

Ontwikkeld door BODY BIKE® voor de SMART+ indoorfiets. Maak via Bluetooth verbinding met uw SMART+ fiets en gebruik uw smartphone om uw prestaties weer te geven.

De BODY BIKE® Indoor Cycling-app biedt indoorfietsers een krachtig hulpmiddel om hun prestaties tijdens en na de training en. Weergave van vermogen/watt, % FTP, hartslag, cadans, afstand en verbrande calorieën – huidige, gemiddelde en maximale waarden. Een echte motiverende factor.

Met kleurintensiteitszones waardoor het voor de instructeur gemakkelijk is om de klas te begeleiden en om de training te richten. Door kleur aan de zones toe te voegen, wordt het visueel gemakkelijker om te bepalen of u zich in de juiste zone bevindt. Het is een motiverende weergave van gegevens bedoeld voor alle indoorfietsers die op de BODY BIKE® SMART+ rijden.

Corona Update

Update Corona maatregelen van 29 november 2021 Klik op de link hieronder voor de inhoud van de email die vandaag na...

Lees meer

Sport jij al met korting via bedrijfsfitness?

Sport jij al met korting via bedrijfsfitness of wil je dit graag? Iedereen kan meedoen met de Bedrijfsfitness Startweken. Maak ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Personal training

  1 op 1 trainen voor resultaat

  Met jouw eigen personal trainer

  Lees meer
 • Fitness

  Fitness

  Kom nu Fitnessen bij Lifestyle Center Meppel! Start nu met een Gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Start nu met één van de vele groepslessen bij Lifestyle Center Meppel!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.