Spinning

Spinning bij Lifestyle Center Meppel

Spinning is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van onze populairste programma’s. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

Je werkt aan je conditie op je eigen niveau. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Bij ons fiets je op de nieuwste en meest geavanceerde spinning bikes.

De BODY BIKE® Indoor Cycling app is een app om je persoonlijke prestaties bij te houden.

Ontwikkeld door BODY BIKE® voor de SMART+ indoorfiets. Maak via Bluetooth verbinding met uw SMART+ fiets en gebruik uw smartphone om uw prestaties weer te geven.

De BODY BIKE® Indoor Cycling-app biedt indoorfietsers een krachtig hulpmiddel om hun prestaties tijdens en na de training en. Weergave van vermogen/watt, % FTP, hartslag, cadans, afstand en verbrande calorieën – huidige, gemiddelde en maximale waarden. Een echte motiverende factor.

Met kleurintensiteitszones waardoor het voor de instructeur gemakkelijk is om de klas te begeleiden en om de training te richten. Door kleur aan de zones toe te voegen, wordt het visueel gemakkelijker om te bepalen of u zich in de juiste zone bevindt. Het is een motiverende weergave van gegevens bedoeld voor alle indoorfietsers die op de BODY BIKE® SMART+ rijden.

Intakegesprek inplannen!

Lifestyle Center Meppel helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een vrijblijvende intake. We gaan samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.