Individueel fitness

Met de persoonlijke begeleiding van de instructeurs van Lifestylecenter Meppel behaal jij efficiënt jouw doel. Dat kan zijn conditieverbetering, vetverbranding en afslanken of groei en versterking van de spiermassa. Voordat je begint krijg je een hele Bodycheck, de instructeurs krijgen zo een goed beeld van jouw fitheid. Daarna maken ze dan een fitness-schema naar wens en op maat. Je kunt grtis gebruik maken van het portaal en de app.

We bechikken over de nieuwste cardio apparaten met virtual active. Fietsen door de rocky mountains of wandelen in de zwitserse alpen maakt het trainen een stuk uitdagender en leuker.

Met je bandje kun je op alle cardio apparatuur inchecken en zo je trainingsgegevens bekijken in de App of het portaal.

 

 

 

Corona Update

Update Corona maatregelen van 15 januari 2022 Klik op de link hieronder voor de inhoud van de email die vandaag naar all...

Lees meer

Sport jij al met korting via bedrijfsfitness?

Sport jij al met korting via bedrijfsfitness of wil je dit graag? Iedereen kan meedoen met de Bedrijfsfitness Startweken. Maak ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Personal training

  1 op 1 trainen voor resultaat

  Met jouw eigen personal trainer

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Start nu met één van de vele groepslessen bij Lifestyle Center Meppel!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.