Personal Training

Personal Training

Personal training groeit razendsnel. Waar in Nederland tot een aantal jaar terug hoofdzakelijk bekende Nederlanders een personal trainer hadden, zijn er nu veel meer mensen die trainen met een personal trainer. Hoe dit komt? Het kost weinig tijd, je krijgt 100% individuele aandacht en behaalt betere resultaten. Dit zijn slechts enkele van de voordelen van het trainen met een personal trainer.

Je herkent het vast wel, je hebt besloten nu echt gezonder te gaan leven. In het begin volg je trouw al je trainingen, maar na verloop van tijd neemt de motivatie af en lijkt het alsof je weinig vooruitgang boekt.

Waarom houd ik het toch niet vol denk je dan bij jezelf? Veel mensen weten niet precies hoe en wat ze moeten trainen om hun doelstellingen te behalen. Ze zien weinig, of niet het gewenste resultaat, waardoor de motivatie afneemt.

Vaak genoeg zal je de gedachten hebben gehad als ‘moet ik nu weer naar de sportschool?’ ‘Ik kan toch ook morgen gaan.’ ‘Ik ben moe.’ En: ‘Ik heb weinig tijd’. Kortom er zijn altijd genoeg excuses om niet te gaan. In plaats van dat je dan gaat trainen omdat het goed voor je is en omdat je het leuk vind, voelt het als een opgave en zie je het als een verplichting in plaats van ontspanning.

Het trainen met een personal trainer kan dit voorkomen en zorgt ervoor dat je het nu wel volhoudt, of dat je jouw resultaten een flinke boost kan geven. De 7 belangrijkste voordelen van personal training heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet.

Wij hebben een mooie samenwerking met Niels Lubbinge. Niels is personal trainer. Kijk even op zijn website wat hij voor jou kan betekenen. https://lubbinge-pt.nl/over-niels/

 

De 7 voordelen van Personal Training op een rijtje

  • Een personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en)
  • Personal training is de meest effectieve trainingsvorm doordat je één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt
  • Een personal trainer is niet alleen een trainer maar ook een coach
  • Met een personal trainer heb je een stok achter de deur, iemand die je motiveert en inspireert
  • Personal training bespaart tijd en geeft een optimaal resultaat
  • Personal training is geschikt voor iedereen ongeacht je doelstelling
  • Een personal trainer zoekt samen met jou de grens op
Maak vrijblijvend een keer een afspraak voor een intake. Dan kunnen we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Intakegesprek inplannen!

Lifestyle Center Meppel helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een vrijblijvende intake. We gaan samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.