MX4 Small Group training

MX4 Small GroupTrainingGet Together. Get Inspired. Get Results.

Op zoek naar fun én resultaat? Ontdek de vernieuwende, motiverende workout met MX4 Small Group Training.

Dit exclusieve trainingsprogramma combineert de beste training tools met oneindig veel workouts om je conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht te verbeteren op de manier die bij jou past. Met MX4 kun je:-Functionele kracht opbouwen door te trainen met lichaamsgewicht die dagelijkse activiteiten weerspiegelen;-Vet verbranden en spiermassaopbouwen met een hoge intensiteit intervaltrainingen die een natuurlijk menselijk groeihormoon activeert;-Cardio en daarmeeje gezondheid verbeteren met full-body workouts.-Je conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht verbeteren met unieke trainingen voor je bovenlichaam.

Wat je doel ook is, MX4 helpt je dit te bereiken met een combinatie van persoonlijke aandacht en uitdagende, progressieve trainingen in groepsverband.

Corona Update

Update Corona maatregelen van 15 januari 2022 Klik op de link hieronder voor de inhoud van de email die vandaag naar all...

Lees meer

Sport jij al met korting via bedrijfsfitness?

Sport jij al met korting via bedrijfsfitness of wil je dit graag? Iedereen kan meedoen met de Bedrijfsfitness Startweken. Maak ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Personal training

  1 op 1 trainen voor resultaat

  Met jouw eigen personal trainer

  Lees meer
 • Fitness

  Fitness

  Kom nu Fitnessen bij Lifestyle Center Meppel! Start nu met een Gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Start nu met één van de vele groepslessen bij Lifestyle Center Meppel!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.